Gvožđe-prednosti proizvoda

Gvožđe sa laktoferinom

Inovativni dodatak ishrani koji sadrži gvožđe, vitamin B12, vitamin C, folnu kiselinu i laktoferin. Preporučuje se kao preventiva ili podrška terapiji kod stanja anemija uzrokovanih nedostatkom gvožđa, dodatno unošenje gvožđa u trudnoći, dojenju, usled operativnih zahvata, gubitka krvi, neodgovarajuće ishrane ili povećane potrebe kod dece.

Za razliku od sličnih proizvoda, ovaj proizvod sadrži trovalentno gvožđe pa nema neželjenih efekata kao što su bol u želucu, abdominalni grčevi, zatvor ili dijareja, koji su česti u slučaju dvovalentnog oblika.
Laktoferin koji sadrži ovaj proizvod je u brojnim kliničkim studijama pokazao svoju prednost u odnosu na druge preparate gvožđa. Na prvom mestu je njegova bezbednost pri upotrebi. Efikasnost u smislu postizanja veće količine gvožđa u krvi za kraći vremenski period. Takođe nema neželjenih efekata kao sto su mučnine, povraćanje, dijareja i zatvor koji su neretke nuspojave kod uzimanja velikog broja preparata gvožđa. Smatra se da poseduje antibakterijsku, antivirusnu, antifungalnu, antiinflamatornu, antioksidativnu i imunomodulatornu ulogu.
Preparat osim gvožđa i laktoferina sadrži i vitamin C, vitamin B12 i folnu kiselinu.
Jednostavno se upotrebljava, bez vode, izuzetno je lepog ukusa. Proizvod je bezbedan za upotrebu za osobe koje imaju manjak gvožđa u organizmu, povećanu potrebu kao sto su trudnice, dojilje, žene u reproduktivnom periodu, žene sa obilnim menstrualnim krvarenjima, starije osobe, deca i osobe koje osećaju umor i iscrpljenost.

Preporuka proizvoda

Оставите одговор

Vaša email adresa neće biti objavljena.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*