Unflu

Da li se prepoznajete?

PORODICA UNFLU PROIZVODA ZA CELU PORODICU

UNFLU

Bolje je sprečiti nego lečiti, a prehladu je najbolje zaustaviti čim se pojave prvi simptomi. Zapušen nos, umor, malaksalost su prvi signali da je vašem organizmu potrebna podrška.

 

UNFLU je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt korena afričke muškatle, Pelargonium sidoides, koji ispoljava antibakterijska i imunomodulatorna svojstva, i čija je bezbednost i efikasnost primene pokazana u brojnim kliničkim studijama. Ekstrakt zove, Sambuci fructus, značajan je za ispoljavanje antivirusne aktivnosti i deluje protektivno na respiratornu sluzokožu kod kašlja, dok vitamin C i cink zajednički doprinose optimalnom funkcionisanju imunog sistema.

UNFLU IMMUNO

Jak imunitet je poput magičnog štita koji čuva vaš organizam i pomaže mu da se na najlakši način izbori sa bolestima ako do njih i dođe. Ne postoji pogrešno vreme da jačate svoj imunitet, a kombinacija afričke muškatle, ploda zove, ploda acerole, rutina, vitamina D3, bakra, selena i cinka je moćna kombinacija prirodnih sastojaka.

 

UNFLU IMMUNO je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji imunskog sistema kod dece i odraslih. Zbog sinergističkog delovanja pažljivo odabranih biljnih ekstrakata, vitamina i minerala, preporučuje se usled pada imuniteta, kod umora i iscrpljenosti, za povećanje energije.
Takođe se može koristiti preventivno, u cilju održavanja imunskog sistema.

UNFLU BRONCHI

Bilo da je u pitanju uporan kašalj koji ne prolazi ili je kašalj tek počeo, prirodno rešenje se krije u kombinaciji dve lekovite biljke. Lekovitost timjana poznata je kako u narodnoj tako i u tradicionalnoj medicini, a koren afričke muškatle sadrži različita jedinjenja (fenoli, kumarini, purini) koja doprinose pravilnoj funkciji respiratornog sistema.

 

UNFLU BRONCHI je dodatak ishrani koji doprinosi otklanjanju tegoba kod produktivnog kašlja. Sinergističkim delovanjem komponenata preparata postiže se blagotvorno delovanje na sluzokožu grla i gornjih disajnih puteva, razlaganje sekreta i olakšano iskašljavanje.

UNFLU KIDS

Imuni sistem kod dece nije dovoljno razvijen sve do 12. godine, pa su do tada skloni čestim virusnim i bakterijskim infekcijama.
Oko 90% akutnih respiratornih infekcija izazivaju virusi različitih sojeva, kojih ima preko par stotina, tako da posle infekcije dete stiče imunitet samo na određeni soj virusa. Iz tog razloga, deca u kolektivu, a pogotovu tokom zime kada borave više u zatvorenom, kako preleže jedan virus, najčešće iza ugla već vreba drugi.

UNFLU KIDS, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement za decu uzrasta iznad 3 godine i odrasle, sa cinkom i ekstraktima korena pelargonijuma (afričke muškatle), ploda zove i ploda acerole sa vitaminom C, namenjen imunitetu i respiratornom zdravlju.