Nice

Da li se prepoznajete?

Suva Kosa

Slabi Nokti

Kosa bez sjaja

Bolni zglobovi

4 stvari koje treba da znate

1.Riblji kolagen - pomaže u jačanju imuniteta kože i kapaciteta za apsorpciju i zadržavanje vode.

Kolagen sadrži aminokiseline koje su ključni gradivni elementi za tkiva vitalnih organa kao i kostiju, mišića, tetiva, zglobova, zuba, kože, kose i noktiju.

Redovnom upotrebom NICE kolagen kolekcije možete da očekujete:

  • povećenu elastičnost i hidriranost kože
  • smanjenu pojavu i vidljivost postojećih bora
  • redukciju perioralnih bora (tzv.pušačkih bora)
  • poboljšanje strukture kože, kose i noktiju
  • povoljan uticaj na zaceljivanje rana
  • povoljan uticaj na smanjenje telesne težine
  • povoljan uticaj na elastičnost zglobova, ligamenata i mišića
  • povoljan uticaj na veću pokretljivost zglobova

2. Naša koža ima tajanstvenu stranu - ne obavest nas kada krene da stari.

Pa tako već od 25. godine života, dok smo puni energije i mislimo da nam sunce, zagađenje i užurban način života ne mogu ništa, naša koža ipak počinje da se „troši“. Godišnje ona gubi između 1 i 2% kolagena, a mi to primećujemo tek kada se pojave jasni tragovi na licu u vidu bora i smanjene elastičnosti.

Da se starenje kože uspori, a mladalački sjaj produži – potrebna je dnevna doza kolagena.

Naticol® je riblji kolagen tipa l koji ima malu molekulsku masu, te se bolje apsorbuje u odnosu na druge kolagene životinjskog porekla i smatra se najčistijim biološki dostupnim kolagenom!

3. NOVO! NICE krema za lice - za kožu koja privlači poglede.

NICE krema za lice kreirana je tako da dubinski oporavi kožu, umanji znake starenja i ima age control delovanje, zahvaljujući visokoj koncentraciji moćnih sastojaka: Naticol® riblji kolagen – daje koži čvrstoću i elastičnost, umanjuje vidljivost bora i usporava pojavu novih bora.

Ekstrakt biljke Centella asiatica – smiruje upalne procese, podstiče proces regeneracije kože i zaceljivanje sitnih nesavršenosti.

Nanesite je ujutru i uveče na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, najbolje nakon NICE seruma, i tako dajte savršen finiš vašoj kozmetičkoj rutini. Osećaj se lepo u svojoj koži.

4. NOVO!
NICE serum za lice

- uvek u najboljim godinama!

Godine ne možemo da zaustavimo, ali možemo da stavimo pod kontrolu njihov uticaj na naš izgled. Kako je podjednako važno ono što unosite u sebe, kao i ono što stavljate na sebe, kombinacija naših NICE kolagen proizvoda svakako garantuje odličan rezultat. NICE age control serum za lice sadrži riblji kolagen Naticol® koji daje elastičnost i čvrstinu koži, kao i hijaluronsku kiselinu koja je intezivno hidrira. Redovnom upotrebom dolazi do umanjenja već postojećih bora, redukovanja pojave novih, koža postaje elastična i hidrirana.