Calmid

Da li se prepoznajete?

Da li ste znali da je u Srbiji pretprošle godine izdato 800.000 lekova za smirenje – preko recepta?

Nesanica

Stalna zabrinutost

Stres

Loše raspoloženje i nevoljnost

Isprekidan san

Problem sa koncentracijom

Anksioznost

Nervoza

Zašto Calmid?

Ako ste prepoznali neke od ovih simptoma, CALMID je prvo rešenje koje treba da isprobate.

EFIKASAN

Dovoljno je pred spavanje uzeti dve tablete CALMIDA i spavaćete mirno, bez prekida sna. Molekuli GABA prirodno potiskuju dejstvo tzv. ekcitornih neurona koji svojom aktivnošću kod vas izazivaju nervozu, anskioznost, a kao posledicu i nemogućnost da zaspite.

KVALITETAN SASTAV PRIRODNOG POREKLA

GABA supstanca se klinički testira preko 50 godina i od tada se koristi u farmaceutskoj industriji, a njena dejstva i bezbednost u upotrebi su potvrđene u mnogim kliničkim studijama domaćih i stranih medicinskih eksperata. GABA u preparatu CALMID je prirodnog porekla i samim tim zbog svoje visoke efiksanosti čak 30 puta skuplja od sintetičke GABA koja se nalazi u pojedinim preparatima na tržištu, prirodna GABA koja se nalazi u preparatu Calmid, nema nikakvih neželjenih efekata, ne stvara zavisnost poput lekova, ne izaziva pospanost i osećaj mamurluka karakterističan za pojedine lekove.

NE IZAZIVA ZAVISNOST

Upravo zato što smo izabrali visokokvaltetne supstance koje inače postoje u ljudskom telu i mozgu, CALMID nije invazivan niti stvara zavisnost.

sreca

„CALMID je jedinstvena kombinacija na našem tržištu, koja sadrži više neuroaktivnih komponenti, vitamina i minerala, koji doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema, zdravom spavanju, smanjenju stresa, umora i iscrpljenosti. Za razliku od drugih preparata za ovu namenu, nema potencijala za izazivanje zavisnosti, može se uzimati u dužem vremenskom periodu i predstavlja bezbednu i efikasnu kombinaciju za očuvanje mentalnog zdravlja.“

 

Dr Janko Samardžić

Profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu