Veliko nam je zadovoljstvo što baš u ovom mesecu, mesecu koji posvećujemo ženama i njihovom zdravlju, lepoti, uspesima- jednom rečju ženama kao inspiraciji, imamo novog člana naše online prodavnice- NICE kolagen. NICE  je već neko vreme deo naše porodice i ima armiju vernih kupaca, pa nam je time sreća još veća što je od sada tu i za vas.

Nice Collagen – sadrži 5g Naticol® hidrolizovanog ribljeg kolagena, uz dodatak nutrijenata (Vitamin C, Vitamin E, bakar i cink) i na osnovu kliničkih studija nakon svakodnevne primene od 8 nedelja podstiče regeneraciju kože, smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost, popravlja strukturu kose i noktiju. Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom .

U mesecu martu za sve naše kupce, stare i nove spremili smo i promotivni popust od 20%. Sjajna vest za sve korisnike NICE kartice lojalnosti je da vaše kartice i dalje važe, samo se u martu mesecu popusti ne sabiraju, a nakon toga vas čeka puno divnih iznenađenja i pogodnosti sa vašom NICE karticom.

Drago nam je da smo se upoznali ????

Sretan vam svaki dan i svaki mesec, a ovaj nek bude poseban po tome što smo zajedno počeli jedno novo poznanstvo.

Ako želite da saznate više o NICE kolagenu, pratite ovaj LINK i naći ćete mnogo korisnih sadržaja i tema.

Vaš Nice i MintMedic tim

Preporuka proizvoda

Povezani tekstovi
Gvoždje – prednosti proizvoda

Za razliku od sličnih proizvoda, sadrži trovalentno gvoždje pa nema neželjenih efekata kao što su bol u želucu, abdominalni grčevi, Pročitaj više

Оставите одговор

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*