• Telefon: 021/752-999
Open

Unflu

Unflu

Da li se prepoznajete?

Prehlada

Kašalj

Zapušen nos

3 stvari koje treba da znate

JUŽNOAFRIČKA MUŠKATLA - PRIRODNA ODBRANA OD INFEKCIJA

Južnoafrička muškatla je tradicionalni biljni lek koji se u tradicionalnoj medicini koristi još od 1920. godine. Ekstrakt korena ove biljke sadrži kumarine, flavonoide i fenolnu kiselinu koji na prirodan način sprečavaju infekcije respiratornog trakta.

Aktivne supstance sprečavaju razvoj mikroba, prodor virusa i nastanak zapaljenja, a efikasne su i u razredjivanju sekreta prilkom kašlja (mukolitičko dejstvo).

Ekstrakt korena južnoafričke muškatle je osnovni sastojak suplementa UNFLU koji sprečava razvoj prehlada brzim dejstvom na prve simptome kao što je kašalj, zapušen nos.

Zato, kad vas napadne prehlada, neka vaš prvi izbor bude prirodan – UNFLU.

MOĆNA ZOVA - JOŠ JEDNA PRIRODNA POMOĆ PRI PREHLADI

Mnogi narodni lekovi za kašalj i respiratorna oboljenja sadrže ekstrakt ili sok zove.

Zašto?

Zova ima antivirusno dejstvo, pa brzo deluje na simptome gripa i prehlade sa kojima se suočavamo u toku jeseni i zime. Zova je odlična kod sinusitisa, a ima i mukolitičko dejstvo (rastvara sekret i olakšava njegovo izbacivanje).

Zova ima i mnogo drugih benefita po ljudsko zdravlje: Jača imunitet, sprečava zapaljenje uha prilikom prehlada, dobra je kod upale desni i sl.

Priroda je dobre stvari stavila u biljke, a mi smo poslušali prirodu i stavili zovu u UNFLU.

CINK I VITAMIN C

O vitaminu C znamo sve, a u UNFLU smo stavili količinu koju telo odjednom može da apsorbuje da se lakše bori protiv infekcija.

U ljudskom organizmu ima svega 2-3 grama cinka, pa se njegov mali nedostatak odmah primeti.

Za pravilno funkcionisanje organizma koje uključuje i odbranu od bolesti, odnosno izgradnju imuniteta – potrebno je održati nivo cinka u organizmu te kroz suplemente i ishranu nadoknaditi gubitak.

Kombinacija cinka i vitamina C u UNFLU preparatu jača imunitet i otpornost ka prehladama.

cink